fbpx

Despre

Radu impreuna cu Nicoleta (adica fondatorii Seven Travel) si-au luat computerele in spate si au inchiriat un spatiu in Bacau pe Ana Ipatescu la parter, in octombrie 2007. Astia suntem noi. Intre timp ne-am mutat mai la vedere, pe Mihai Viteazu nr. 3.

Cu suisuri si coborasuri, am reusit sa punem bazele unei agentii prietenoase, de incredere, aproape de clienti. In 2010 am deschis o agentie in Onesti, la sugestia unor bune colaboratoare si prietene tot din domeniul turistic, care, ulterior ne-au si onorat cu dorinta lor de a se alatura echipei. In 2015 am mai deschis un punct tot in Bacau, astfel ca pana in prezent avem 3 birouri si un back-office.

Incercam in fiecare zi sa oferim pentru fiecare client concedii personalizate, potrivite cu nevoile fiecaruia; ne confruntam cu tot felul de provocari, anulari, modificari de zboruri, insa suntem tot timpul alaturi de turistii nostri si reusim de fiecare data sa oferim alternative si sa fim disponibili cat mai mult posibil atunci cand au nevoie de noi. Și mergem personal în călătorii de informare, pentru a le oferi tuturor cele mai bune recomandări când vine vorba de concedii.

Iar noi , echipa Seven Travel, suntem o familie acum, colaboram intre noi, ne ajutam, sarbatorim cand avem parte de reusite si ne sustinem si ne ridicam reciproc atunci cand dam de greu. Ne ascultam unul pe altul si incercam sa ne imbunatatim abilitatile cu fiecare zi de munca. Suntem aproape.

0771623660