fbpx
Destinație: Rethymno, Creta

Brascos Hotel

de la
438euro*
*conform tabel

Despre hotel

Hotelul Brascos este un hotel de 3 stele situat în centrul orașului, chiar lângă parcul municipal din Rethymnon și zona istorică a orașului.

Acest hotel primitor are 88 de camere. Toate camerele au aer condiționat, TV prin satelit și baie privată.

Oaspeții au la dispoziție un colț de internet.

Restaurantul hotelului este deschis zilnic la micul dejun și cină. Oaspeții pot savura un bufet grecesc cu produse proaspete, precum și mâncăruri internaționale. În lunile de vară, grădina de pe acoperișul hotelului, cu vedere panoramică la oraș, reprezintă locul ideal pentru a savura o băutură.

Despre destinație

Hotelul Brascos este situat la doar 350 de metri de portul istoric venețian. Plaja se află la aproximativ 5 minute de mers pe jos.

Prețul este pentru 1 persoana/7 nopți/mic dejun și este pentru perioada 9.06-16.06.2020. În cazul în care doriți o altă perioadă sau un alt număr de persoane puteți completa formularul din partea dreaptă a paginii sau ne puteți contacta la tel. 0771 623 660 ori pe office@seventravel.ro.

Lista de preturi

Camera Clasificare Perioada Interval Pret M/P
Room double for 2 persons + 1 3 9.06.2020 - 16.06.2020 Luni-Duminica 438 euro / 7 zi(le)

Suplimente

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul (zbor charter) BACAU-HERAKLION-BACAU (stop tehnic de 45 de minute in Tg Mures, la dus) - compania AEGEAN AIRLINES

7,14 nopti cazare si masa conform ofertei;

transferuri aeroport – hotel – aeroport;

asistenta turistica la destinatie in limba romana;

taxele de aeroport (se pot modifica).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii ofertei, respectiv luna septembrie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu pana la 7 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica vloarea acestora.

NU SUNT INCLUSE:

asigurarea medicala de calatorie (optionala, recomandata);

asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

excursiile optionale;

Taxa de statiune: • 0.5 EUR/camera/noapte pentru hoteluri de 1 – 2* • 1.5 EUR/camera/noapte pentru hoteluri de 3* • 3 EUR/camera/noapte pentru hoteluri de 4* • 4 EUR/camera/noapte pentru hoteluri de 5* • 0.25 EUR/camera/noapte pentru apartamente de 1-2 chei • 0.5 EUR/camera/noapte pentru apartamente de 3 chei • 1 EUR/camera/noapte pentru apartamanete de 4 chei.

Cere informații


** mai mici de 12 ani

0771623660