fbpx
Destinație: Agia Pelagia, Creta

Felicity Hotel

de la
*
*conform tabel

Despre hotel

Felicity Hotel este situat intr-o zona linistita la marginea statiunii Agia Pelagia, la 3 km de cea mai apropiata plaja si la 28 km de aeroportul din capitala Heraklion.

Felicity Hotel ofera clientilor receptie 24 de ore, salon, lift, colt internet, wi-fi gratuit in toate zonele publice, mini market, magazin de suveniruri, 2 piscine exterioare (08:00-20:00), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, terasa, gradina, parcare, doctor la cerere (cu plata), prim ajutor, restaurant principal tip bufet (bucatarie greceasca si internationala), snack bar la piscina, zona cu jocuri (biliard si fotbal - cu plata). Se organizeaza seri cretane si seri muzicale.

Felicity Hotel detine 93 de unitati de cazare de 3 categorii: camere single, camere duble si camere family. Toate sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi, TV satelit, frigider, seif ( 15 euro/sapt), baie cu dus, uscator de par (la cerere), balcon/terasa.

Felicity Hotel asigura pentru infanti paturi (10 euro/zi), scaune speciale (la cerere), iar pentru copii mai mari loc de joaca si piscina (08:00-20:00).

Despre destinație

Prețul este pentru 1 persoana/7 nopți/all inclusive și este pentru perioada 9.06-16.06.2020. În cazul în care doriți o altă perioadă sau un alt număr de persoane puteți completa formularul din partea dreaptă a paginii sau ne puteți contacta la tel. 0771 623 660 ori pe office@seventravel.ro.

Lista de preturi

Suplimente

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul (zbor charter) BACAU-HERAKLION-BACAU (stop tehnic de 45 de minute in Tg Mures, la dus) - compania AEGEAN AIRLINES

7,14 nopti cazare si masa conform ofertei;

transferuri aeroport – hotel – aeroport;

asistenta turistica la destinatie in limba romana;

taxele de aeroport (se pot modifica).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii ofertei, respectiv luna septembrie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu pana la 7 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica vloarea acestora.

NU SUNT INCLUSE:

asigurarea medicala de calatorie (optionala, recomandata);

asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

excursiile optionale;

Taxa de statiune: • 0.5 EUR/camera/noapte pentru hoteluri de 1 – 2* • 1.5 EUR/camera/noapte pentru hoteluri de 3* • 3 EUR/camera/noapte pentru hoteluri de 4* • 4 EUR/camera/noapte pentru hoteluri de 5* • 0.25 EUR/camera/noapte pentru apartamente de 1-2 chei • 0.5 EUR/camera/noapte pentru apartamente de 3 chei • 1 EUR/camera/noapte pentru apartamanete de 4 chei.

Cere informații


** mai mici de 12 ani

0771623660