fbpx
Destinație: Rethymno, Creta

Palazzo Fortezza – Categoria Oficiala 3 Chei (K)

de la
503euro*
*conform tabel

Despre hotel

Pallazzo Fortezza se află la 1,7 km de Muzeul de Arheologie din Rethymnon și oferă unități de cazare cu aer condiționat, balcon și WiFi gratuit.

Unitățile de cazare au podea din gresie, chicinetă dotată complet, cu mașină de spălat vase, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată cu duș și uscător de păr. Oaspeții beneficiază de frigider, fierbător și aparat de cafea.

Punctele de atracție renumite din apropierea proprietății includ Cetatea Venețiană, Muzeul de Istorie și Folclor și Centrul de Artă Bizantină. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Chania, aflat la 68 km de Pallazzo Fortezza. Proprietatea oferă serviciul de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.

Despre destinație

Prețul este pentru 1 persoana/7 nopți și este pentru perioada 9.06-16.06.2020. În cazul în care doriți o altă perioadă sau un alt număr de persoane puteți completa formularul din partea dreaptă a paginii sau ne puteți contacta la tel. 0771 623 660 ori pe office@seventravel.ro.

Lista de preturi

Camera Clasificare Perioada Interval Pret M/P
Studio 3 9.06.2020 - 16.06.2020 Luni-Duminica 503 euro / 7 zi(le)

Suplimente

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul (zbor charter) BACAU-HERAKLION-BACAU (stop tehnic de 45 de minute in Tg Mures, la dus) - compania AEGEAN AIRLINES

7,14 nopti cazare si masa conform ofertei;

transferuri aeroport – hotel – aeroport;

asistenta turistica la destinatie in limba romana;

taxele de aeroport (se pot modifica).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii ofertei, respectiv luna septembrie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu pana la 7 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica vloarea acestora.

NU SUNT INCLUSE:

asigurarea medicala de calatorie (optionala, recomandata);

asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

excursiile optionale;

Taxa de statiune: • 0.5 EUR/camera/noapte pentru hoteluri de 1 – 2* • 1.5 EUR/camera/noapte pentru hoteluri de 3* • 3 EUR/camera/noapte pentru hoteluri de 4* • 4 EUR/camera/noapte pentru hoteluri de 5* • 0.25 EUR/camera/noapte pentru apartamente de 1-2 chei • 0.5 EUR/camera/noapte pentru apartamente de 3 chei • 1 EUR/camera/noapte pentru apartamanete de 4 chei.

Cere informații


** mai mici de 12 ani

0771623660